Jobba hos oss

Just nu söker vi en trafiklärare för personbil

Dina egenskaper
Du är en god lyssnare med förmåga att förstå och sätta sig in i kundernas situation och önskemål för att på bästa sätt kunna tillmötesgå och vägleda dem. Du har initiativförmåga och löser problem smidigt med ett leende. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp, hantera ett stort ansvar och stress samt inge förtroende hos kunder och övrig personal. Vi lägger stor vikt vid att din personlighet passar in på företaget. Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.

Krav
– Körkort för behörighet B
-Godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen
-Mycket god datorvana
– Goda språkkunskaper i svenska och engelska (skrift och tal)
– Erfarenhet av de vanligaste Microsoft-programmen t.ex. Word och Outlook

Huvuduppgifter
Teoretisk och praktisk undervisning
Du håller teorilektioner fysiskt och online samt trafiklektioner i personbil med körkortstagare för behörighet B.

Administration
Du ansvarar för att planera och följa upp utbildningar för de elever som du utbildar. Som exempel kan nämnas att föra utbildningskort, boka upp vissa lektioner och riskutbildningar samt viss schemaplanering. Du ansvarar också för att hålla bilen du använder i bra skick.

Övrigt
Du blir en del av vårt team och bidrar aktivt till att verksamheten fungerar. Detta innebär att du även kan behöva rycka in där det behövs med att hålla lokaler i ordning, svara i telefon m.m.

Lön, förmåner och arbetstider:
Tjänsten omfattar heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Naturligtvis lön, tjänstepension och arbetstider enligt kollektivavtal. Du får även visst friskvårdsbidrag och inflytande över dina arbetstider.

Ansökan:
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personliga brev till markus.andersson@trossotrafikskola.se.

Är du nyfiken på yrket och vill bli trafiklärare?

Du behöver gå en utbildning för att bli trafiklärare, och de utbildningar som finns i landet hittar du via länken nedan. Vi uppmuntrar dig att kolla in det och att höra av dig till oss om du vill veta mer om detta fantastiska yrke.

https://www.str.se/trafiklararyrket/utbildning/hitta-en-trafiklararutbildning/